стрічка

У двох лікарнях Рівного не залишилось місць для хворих на коронавірус

26 Жовтня 2021, 16:07
У двох лікарнях Рівного не залишилось місць для хворих на коронавірус 594
У двох лікарнях Рівного не залишилось місць для хворих на коронавірус

Дві лікарні Рівного – обласна та міська лікарня №2 — більше не приймають хворих на коронавірус, оскільки усі ліжка зайняті.

Нових пацієнтів з коронавірусом з Рівного везуть у лікарні Здолбунова (15 км) та Клевані (25 км). Критичною є ситуація і в центральній лікарні Рівного, в якій також майже не залишилося місць для нових хворих, – пише ZAXID.NET.

На ранок 26 жовтня усі 80 ліжок у Рівненській обласній клінічній лікарні та усі 60 ліжок у міській лікарні №2 Рівного зайняті хворими на коронавірус. Ці лікарні більше не приймають хворих.

Головний санітарний лікар Рівненської області Роман Сафонов повідомив ZAXID.NET, що усі 330 ліжок у центральній міській лікарні Рівного також майже заповнені хворими. Однак ситуація щодня змінюється.

Разом зі збільшенням добової кількості хворих та померлих від коронавірусу в області помітно зросла й кількість охочих вакцинуватися. Тепер до усіх пунктів та центрів вакцинації вишиковуються черги.

У Рівному відкриваються нові пункти вакцинації, тож аби не стояти у чергах, люди, особливо ті, які працюють, звертаються у нові пункти вакцинації, приміром, у ТЦ «Епіцентр» та в головному управлінні Нацполіції області.

Минулого тижня ситуація з коронавірусом на Рівненщині суттєво ускладнилася, що призвело до переведення області 26 жовтня у «червону» карантинну зону. Двічі за тиждень в області фіксували нові рекорди з кількості нових випадків захворювання та смертей від ковіду.

Читайте також:  У Рівненському районі – 449 нових випадків коронавірусу

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024