стрічка

На Рівненщині футбольний матч завершився масовою бійкою

25 Жовтня 2021, 19:35
Масова бійка після футболу в Дубровиці 854
Масова бійка після футболу в Дубровиці

На Рівненщині гра між командами «Сокіл» та «Случ» закінчилася масовою бійкою. 

Участь у штовханині взяли гравці та вболівальники обох команд. Інстаграм-спільнота tipova_dubrovytsia повідомляє, що у Дубровиці відбулися матчі 1/2 фіналу Відкритого Кубка Дубровицької міської ради з футболу-2021. 

На стадіоні «Горинь» відбулися матчі півфіналу Кубка міськради з футболу: ФК «Сокіл» приймав ФК «Случ», а головна команда Миляцької громади «Олімпія» приймала нашу ФК «Горинь». Перша гра між командами «Сокіл» (с.Осова) та «Случ» (с.Колки) закінчилася масовою бійкою. Участь у штовханині взяли гравці та вболівальники обох команд. Головний арбітр матчу зафіксував перемогу осівчани з рахунком 2-1.

Нападник ФК «Горинь» Вадим Леоновець забив гол з пенальті. У другому півфінальному матчі, футбольна команда «Горинь» поступаючись 0-1, за 10 хвилин до завершення матчу забила гол з одинадцятиметрового та перевела гру в «overtime» – 2 тайми по 15 хв.

У додатковий час, ФК «Горинь» нав'язала агресивну манеру через пресинг, який закінчився двома забитими голами. Отже, перемога дубровичан 3-1. Голи на рахунку: Сергія Пляшка й Вадима Леоновця, який оформив «дубль».

Результати матчів 1/2 фіналу Кубка міськради з футболу:

ФК «Сокіл» (с.Осова) 2-1 ФК «Случ» (с.Колки);  ФК «Олімпія» (с.Миляч) 1-1 (додатковий час 0-2) ФК «Горинь» (м.Дубровиця).

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024