стрічка

У Володимирі почали асфальтувати вулицю Павлова

24 Жовтня 2021, 16:55
У Володимирі почали асфальтувати вулицю Павлова 495
У Володимирі почали асфальтувати вулицю Павлова

На вулиці Павлова, що у Володимирі-Волинському, дорожники розпочали вкладати асфальтне покриття.

22 жовтня перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук спільно з депутатами міської ради відвідали вулицю Павлова, де проводить ремонтні роботи підрядна організація, інформують на офіційному сайті громади.

На ділянці протяжністю 456 м попередньо замінили водопровід та облаштували ливневу каналізацію, також будуть встановлені нові люки водопостачання, водовідведення, нове освітлення та дві сучасні зупинки. 

Роботи проводяться уже з початку серпня. Генеральний підрядник даних робіт – ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс». Додатково на вулиці Павлова встановлювалась ливнева каналізація, щоб уникнути підтоплення сусідніх вулиць.

Як зазначив Ярослав Анатолійович, попередньо роботи повинні були виконуватись на умовах співфінансування з державним бюджетом у рівних частинах, але протягом року вдалось залучити додаткові кошти, тому роботи повністю покриваються державою. 

Днями вклали нижній шар асфальту на вулиці, а за сприятливих погодніх умовах наступного тижня вкладуть і верхній шар. 

До слова, у цьому році планують завершити всі поточні ремонтні роботи щодо цієї вулиці.

Також перший заступник наголосив, що це стратегічно важлива дорога, яка веде до лікарні, тому потрібно її оперативно відремонтувати.

Нагадаємо, з початком ремонту повністю перекрили рух транспорту по вулиці Павлова. Саме тому доїзд до Володимир-Волинського ТМО організовано зі сторони моргу через вулиці Гоголя, Княгині Ольги, а також з вулиці Северина Наливайка через територію станції переливання крові.

Доїзд до пологового відділення здійснюється через вулиці Гоголя та Княгині Ольги.

Читайте також: Назвали підрядника, який буде ремонтувати вулицю Павлова у Володимирі

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024