стрічка

З освітленням, пішохідною доріжкою та автопавільйонами: деталі ремонту дороги на Локачинщині

19 Жовтня 2021, 08:46
Війниця ФОТО 845
Війниця

Стартував довгоочікуваний ремонт на ділянці Війниця – Локачі територіальної автомобільної дороги Т-03-11 Р-14/ – Седлище – Камінь-Каширський – Ковель – /М-19/ – Колодяжне – Локачі – /Н-17/, протяжністю 5,5 кілометрів.

18 жовтня, на автошляху у Війниці підрядник приступив до фрезерування зношеного дорожнього покриття, дорожня техніка рухається у напрямку колишнього райцентру, повідомляють у Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Цьогоріч планують влаштувати вирівнюючий шар асфальту, фінішне асфальтування проведуть у наступному році.

По завершенню всього комплексу ремонтних робіт населеними пунктами Війниця, Павловичі, Михайлівка та Крухиничі пролягатиме якісна освітлена дорога з відновленим покриттям, розміткою та дорожніми знаками, заасфальтованими з’їздами і в’їздами в двори.

Стане ця ділянка шляху комфортною і для пішоходів, адже проєктом передбачено уздовж всієї ділянки по лівій стороні прокласти пішохідну доріжку, відокремлену від проїзної частини бар’єрним огородженням. А ще відремонтуються існуючі автопавільйони, а також з’явиться один новий.

Ремонтні роботи проводить підрядне підприємство ТзОВ «Автомагістраль-Південь».

Рух транспорту ділянкою Війниця – Локачі частково обмежується і здійснюється в реверсному режимі.

-03-11 – одна з найдовших доріг державного значення Волині. Вона пролягає територією шести колишніх адміністративних районів – Любешівського, Камінь-Каширського, Ковельського, Турійського, Локачинського та Горохівського. Загальна протяжність понад 184 кілометрів, Служба автомобільних доріг у Волинській області опікується 162 кілометрами.

Цьогоріч ремонтується майже 22 км цієї «тешки».

Окрім ділянки Війниця – Локачі, дорожники працюють на 16-кілометровому відтинку Привітне – Скобелка, тут проводяться роботи з влаштування верхнього шару.

Амбітний план 2021 року – відновити понад 195 кілометрів автошляхів державного значення на Волині реалізовується.

Читайте також::

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024