стрічка

Підлітка з Волині, якому пересадили серце, виписали з лікарні

19 Жовтня 2021, 12:16
Підлітка з Волині, якому пересадили серце, виписали з лікарні 446
Підлітка з Волині, якому пересадили серце, виписали з лікарні

Перша дитяча трансплантація серця в Україні пройшла успішно. Тому 13-річного підлітка з Волині, якому чотири тижні тому вперше в Україні пересадили серце, уже повертається додому.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав хірург Борис Тодуров, котрий разом з командою лікарів працював над пересадкою серця хлопцеві. 

«Максим сьогодні їде додому в доброму здоров'ї та в гарному настрої. За останній місяць команда Інституту серця виконала чотири пересадки серця, дві з них - дитячі. Поспішайте наповнити своє життя добрими справами, особливо якщо це стосується дітей», – написав хірург.

Також у відео Борис Тодуров зазначив, що за ці чотири тижні у хлопця в Інстаграмі вже є більше шести тисяч підписників, та закликав підписуватися на його сторінку, де хлопець буде ділитися своїми враженнями про те, як це - жити з донорським серцем. 

Лікар зазначив, що операція – найбільш унікальний випадок за останній рік, тому вже наступного тижня обіцяє розповісти про стан 12-річної дівчинки, якій також пересадили серце. 

Своєю чергою Максим подякував лікарям за шанс на нове життя та висловив сподівання, що все буде добре!

 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024