стрічка

Де можна оформити кредит онлайн цілодобово на карту Приватбанку?

18 Жовтня 2021, 15:42
Де можна оформити кредит онлайн цілодобово на карту Приватбанку? РЕКЛАМА 977
Де можна оформити кредит онлайн цілодобово на карту Приватбанку?

Приватбанк є одним з найбільших українських державних банків, навколо якого кілька років тому розгорівся великий скандал, пов'язаний з незаконними діями його власників. Ситуація була настільки серйозною, що уряду довелося в авральному порядку проводити аудит банку і передавати його в державну власність.

В даний час більше половини всіх дорослих громадян України є клієнтами Приватбанку. Кожен день через Приватбанк проводиться понад 1 млн фінансових операцій, обсяг яких становить кілька мільярдів грн. Тож не дивно, що Приватбанк надає своїм клієнтам дуже широкий вибір різних можливостей по оплаті тих чи інших послуг, включаючи кредитування в режимі онлайн.

Онлайн кредит у Приватбанку

Оформити кредит онлайн цілодобово у Приватбанку можуть повнолітні громадяни України, які є клієнтами Приватбанку, у яких є дебетова карта або карта Digital. Розмір онлайн кредиту в Приватбанку обмежений 25 000 грн, терміни кредитування 10 або 20 місяців при процентній ставці 2,9%.

Найпопулярнішою картою Приватбанку є дебетова карта, за допомогою якої можна здійснювати розрахунок по покупкам в магазинах, через Інтернет, знімати гроші в банкоматі. У Приватбанку можна оформити чотири різновиди дебетових карт: карту для виплат, соціальну карту, пенсійну картку і карту Юніор.

Дебетова карта має ряд істотних переваг, оскільки на ній знаходяться особисті кошти клієнта, розраховуючись дебетовою карткою, клієнт не платить відсотки, а історія самої карти не впливає на кредитну історію. З цієї причини оформити взяти онлайн кредит на дебетову карту має сенс, якщо є необхідність в готівці, оскільки при знятті грошей з дебетової картки не знімаються відсотки, тоді, як з кредитної картки стягується 4% комісії.

Цифровим аналогом дебетової картки є Digital, така карта «живе» в віртуальному просторі і фізичного пластика не має, роль якого грає QR-код, за допомогою якого можна знімати гроші в банкоматі, здійснювати поповнення карти, оплачувати магазинні покупки, працювати в Інтернет-банкінгу.

Кредитна карта Приватбанку

Кредитна карта Приватбанку є аналогом дебетової карти, але з тією лише різницею, що на ній знаходяться кошти банку, якими може користуватися клієнт. За це він повинен платити щомісячні відсотки, а при знятті готівки в банкоматі буде утримана комісія в 4%. Крім цього, за умовами банку, клієнт повинен щомісяця погашати певний відсоток використаних кредитних коштів.

При першому використанні кредитних коштів, Приватбанк встановлює пільговий період в 55 днів, протягом якого не нараховуються відсотки. Якщо протягом цього терміну клієнт поверне на карту кредитні гроші, якими він користувався, ніяких відсотків йому нараховано не буде.

Як погашати кредит

Як вже було сказано вище, Приватбанк вимагає обов'язкового щомісячного погашення кредитних коштів, якщо період їх користування перевищив 55 днів. Способів зарахування на кредитну карту безліч, починаючи від Інтернет-банкінгу, і закінчуючи відділенням банку. У разі прострочення по обов'язковому платежу Приватбанк буде нараховувати пеню 15% кожен день до закінчення терміну дії договору. У разі прострочення останнього платежу, нараховується штраф в 10%.

Щоб не потрапити в неприємну ситуацію, перш ніж оформляти кредит, рекомендується скористатися кредитним калькулятором Приватбанку, за допомогою якого можна спочатку розрахувати суму щомісячного платежу. Наприклад, якщо клієнт оформив кредит в розмірі 10000 грн терміном на 10 місяців, щомісячний платіж складе 1290 грн, сума відсотків, яку доведеться виплатити, буде дорівнює 2900 грн, а загальна вартість кредиту буде дорівнює 12900 грн.

Таким чином, можна сказати, що онлайн кредитування в Приватбанку є досить швидким і зручним способом вирішення своїх тимчасових фінансових проблем, і хорошою альтернативою кредитуванню в МФО, де відсоткова ставка набагато вище.

 

Коментар
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром