стрічка

У Володимирі військовим вручили ордери на службові квартири

15 Жовтня 2021, 12:50
У Володимирі військовим вручили ордери на службові квартири 954
У Володимирі військовим вручили ордери на службові квартири

Командир 14 бригади підполковник Олександр Охріменко спільно з головою Володимир-Волинської громади Ігорем Пальонкою урочисто вручили 42 військовослужбовцям ордери на службові квартири.

Ордери отримали 35 військовослужбовців 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа і 7 – з інших військових частин Володимир-Волинського гарнізону, інформують на сторінці бригади у фейсбуці. 

Вручення ордерів відбулося на сцені Центру культурних послуг, де військовослужбовці під час урочистостей приймали слова вітань та нагороди від командувача військ оперативного командування «Захід», які вручив підполковник Володимир Демидюк, а також від представників влади. 

В ході святкових і пам’ятних заходів, приурочених Дню захисників та захисниць України, командир 14 окремої механізованої бригади підполковник Олександр Охріменко також зустрівся з родинами загиблих воїнів бригади та учасниками російсько-української війни, які проживають на Володимирщині.

Читайте також: У Володимирі відзначили День захисників та захисниць України

Нагадаємо, нещодавно виконавчий комітет міської ради затвердив подання про закріплення службового жилого приміщення та видачу службових ордерів на право зайняття жилих приміщень службового фонду гарнізону Володимира в житловому будинку № 42 А на вул. Академіка Глушкова.

Попередній міський голова Петро Саганюк висловлювався, що цей довгобуд скоро стане легендою княжого міста. Були часи, коли в місті одне за одним готували і подавали звернення до державних органів з вимогою завершити будівництво житлового будинку для військових.

Читайте також: Півсотні недоліків, або Чому експерти «забракували» будинок для військових у Володимирі

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024