стрічка

На Володимирщині привітали військовослужбовців зі святом

14 Жовтня 2021, 16:17
В Оваднівській громаді привітали військовослужбовців зі святом 368
В Оваднівській громаді привітали військовослужбовців зі святом

В Оваднівській територіальній громаді, на теренах якої розташовані дві військові частини, 13 жовтня відбулися урочистості з нагоди Дня захисників та захисниць України.

Військовослужбовців та добровольців, котрі з приходом воєнного лихоліття взяли до рук зброю, аби боронити східні рубежі держави привітали представник районної влади Віктор Фіщук та очільник Оваднівської громади Сергій Панасевич, інформують на сторінці Володимир-Волинської РДА у фейсбуці.

Подяки голови РДА і голови райради, грошові премії за стійкість і мужність, патріотизм і високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків в зоні проведення операції Об’єднаних сил вручили заступникам командира військової частини з морально-психологічного та матеріально-технічного забезпечення, майорам Сергію Алексову і Юрію Приходьку

Сільський голова Сергій Панасевич вручив матеріальну допомогу родинам загиблих, учасникам бойових дій, службовцям військових частин. 

Молитви за рідну землю та воїнів, які її захищають, прочитав священник Сергій Місан із Свято-Покровського храму села Овадне, а потому окропив усіх присутніх святою водою. 

Святковий настрій учасникам заходу подарував вокальний гурт Свійчівського будинку культури під керівництвом Наталії Петровської.

Читайте також: Військовослужбовців 14 бригади привітали з Днем захисників та захисниць України

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром