стрічка

У Ковелі відзначили подяками військовослужбовців військової частини

14 Жовтня 2021, 16:40
У Ковелі відзначили подяками військовослужбовців військової частини 431
У Ковелі відзначили подяками військовослужбовців військової частини

До Дня захисників та захисниць України в Ковелі у народному домі «Просвіта» відбулись урочистості.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять усіх, хто віддав життя за рідну землю. 

До мешканців громади звернувся міський голова Ігор Чайка. Він зауважив, що 14 жовтня об’єднало людей багатьох поколінь, усіх тих, хто у вирішальні історичні моменти боронив Україну. 

Ігор Чайка привітав усіх зі святом та відзначив подяками військовослужбовців військової частини А2042, Ковельського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, учасників АТО/ООС, волонтерів. А також він вручив нагороди обласної влади.

Також щирі побажання з нагоди Дня захисників та захисниць України звучали від керівника територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрія Середюка.

Урочистості продовжилися святковим концертом за участю аматорських колективів міста та окремих виконавців. Свій талант продемонстрували:  хор «Вишиванка», клуб спортивного танцю «Модерн», народний художній колектив ансамбль народного танцю «Барвінок», народний аматорський чоловічий вокальний ансамбль «Промінь», гурт «Колорит», дуети «Перевесло», Ірини Михалевич та Ігоря Корнелюка, муніципальний духовий оркестр, солісти Єва Шушкова, Настя Смаль та інші. 

 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024