стрічка

Рівненщина: суд виніс вирок вчителю, який розбещував свою 10-річну ученицю

07 Жовтня 2021, 14:50
Вчителя танців зі Здолбунова, який розбещував ученицю, засудили до трьох умовно 579
Вчителя танців зі Здолбунова, який розбещував ученицю, засудили до трьох умовно

Здолбунівський районний суд Рівненської області визнав винним 22-річного вчителя танців у розбещенні своєї 10-літньої учениці.

Про це журналісти видання Район.Рівне дізналися із вироку суду.

У документі йдеться, що з кінця січня по середину лютого 2021 року вчитель надсилав учениці фото та відео своїх геніталій, а також вів із нею інтимну переписку. Просив, аби вона надсилала йому у відповідь свій еротичний контент. Слід зазначити, що дитина таки повелася на вмовляння.

Під час судового засідання дівчинка розповіла, що про домагання з боку вчителя танців нікому не розповідала, оскільки боялася, що він може перестріти її або ж показати комусь її оголені знімки. 

Не відомом, скільки б тривало розбещення, якби фото та переписку на телефоні доньки не помітила мама. Після всіх цих подій дівчинці знадобилася допомога психолога.

У вироку зазначено, що через моральну травму дитина й досі боїться відвідувати гуртки та ходити до школи. 

Під час засідання вчитель танців зізнався, що подібну переписку він вів і з сестрою своєї учениці, з якою познайомився в соцмережах. Втім та, заявивши, що має хлопця, відмовилася надсилати танцюристу контент «із перчинкою».

Під час суду вчитель визнав свою вину та вибачився перед матір'ю неповнолітньої дівчинки. А також погодився компенсувати батькам 20 тисяч гривень, які вони витратили на послуги адвоката, а також 30 тисяч гривень за їхнім позовом.

Суд засудив вчителя танців до трьох років умовно, а також він повинен сплатити 100 тисяч гривень моральної компенсації. 

Читайте також:  Жителі Острожчини звинувачують лісників у незаконних вирубках лісу

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром