стрічка

Особливості бензинових і гібридних версій Toyota RAV4

06 Жовтня 2021, 12:52
Машини Тойота РАВ4 – це стильні кросовери, виробництвом яких займається японська компанія Toyota РЕКЛАМА 623
Машини Тойота РАВ4 – це стильні кросовери, виробництвом яких займається японська компанія Toyota

Машини Тойота РАВ4 – це стильні кросовери, виробництвом яких займається японська компанія Toyota. Автомобілі характеризуються чудовою керованістю і надійністю, а також мають витончену обробку салону і стильний зовнішній вигляд кузова.

Ціна на Toyota РАВ4 2021 року відрізняється для бензинових і гібридних версій. Це обумовлено не тільки різними комплектаціями і набором ексклюзивних функцій в автомобілях, але і особливостями їх роботи в цілому. Більш детально дізнатися про Toyota RAV4 можна, звернувшись до співробітників будь-якого автосалону бренду, наприклад, київського Toyota City Plaza.

Бензинові Toyota RAV4: технічні характеристики автомобілів

Бензинові RAV4 мають 2,0-літрові силові установки потужністю 173 к.с. Час, необхідний їм для прискорення до 100 км / год, становить 9,8 секунди. Межа швидкості руху – 190 км / год. 

Транспортні засоби Toyota RAV4 характеризуються раціональною витратою пального в різних режимах їзди. Зокрема, авто споживають:

  • від 5,7 л – в заміському циклі;
  • від 6,8 л – в змішаному;
  • від 8,6 л – в міському.

Гібридні версії Toyota RAV4 і їх особливості

Наявність гібридної технології робить автомобілі підходящим варіантом для більшості автовласників, незалежно від передбачуваних умов експлуатації. Потужність гібридної системи може складати до 222 к.с. Машини прискорюються до 100 км / год за 8,4 с, а також можуть розвивати швидкість до 180 км / год.

Слід зауважити, що на гібридні Toyota RAV4 ціна трохи вище, ніж на бензинові моделі. Однак автомобілі відрізняються економічністю, так як на 100 кілометрів пробігу їм потрібно від 4,7-4,8 л пального.

Особливість гібридної версії в тому, що вона є самозарядною. Під час прискорення або при гальмуванні акумулятор перетворює надлишки кінетичної енергії в заряд для електромотора. В умовах інтенсивної їзди по місту машина долає до 80% шляху тільки за рахунок електротяги, що дозволяє економити ще більше пального.

Додаткові особливості Toyota RAV4

Як бензинові, так і гібридні версії авто мають багажне відділення об'ємом 580 літрів. При цьому, якщо скласти сидіння заднього ряду, корисний простір складе 1690 л.

Крім цього, купити Тойота РАВ4 слід через наявність в автомобілях багатого оснащення, а також систем безпеки. Завдяки цьому водієві і пасажирам буде комфортно і приємно під час поїздок. Переконатися в цьому можна, взявши машину на тест-драйв, звернувшись в будь-який автосалон бренду.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024