стрічка

У Локачах урочисто провели юнаків до лав Збройних Сил України

06 Жовтня 2021, 12:36
Призов 2021 ФОТО 1045
Призов 2021

У Локачах відбулися урочисті проводи призовників призову «ОСІНЬ – 2021».

Про це повідомили у Першому відділі Володимир-Волинського РТЦК та СП.

6 жовтня, у Першому відділі Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (Локачі) урочисто провели юнаків до лав Збройних Сил України.

З напутніми словами і найкращими побажаннями до призовників та присутніх звернувся начальник відділу підполковник Тарас Семенчук. У своїй промові він зазначив, що найвища честь, покликання й обов’язок кожного чоловіка захищати свою землю.

Саме в армії гартується дух нації, і юнаки, які проявили бажання служити в армії, є гордістю Батьківщини і свого народу. Він побажав юнакам легкої та щасливої служби, успіхів в оволодінні військовою справою.

Заступник Локачинського селищного голови Тарас Хом'як привітав юнаків із цією важливою подією в їх житті, та побажав міцного здоров’я, мужності, хоробрості, подякували батькам за чудових синів.

За традицією, на мирну військову службу призовників благословив митрофорний протоієрей Ігор Дружинець, настоятель Свято- Преображенського храму Православної Церкви України у Локачаз та разом з усіма помолився за щасливу військову службу і повернення додому.

Читайте також: 

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

 

 
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024