стрічка

Як у Горохові педагогів привітали з професійним святом

03 Жовтня 2021, 18:20
Святковий концерт 663
Святковий концерт

Щороку, в першу неділю жовтня, в Україні вітають із професійним святом усіх працівників освіти.

29 вересня у приміщенні Горохівського народного дому «Просвіта» зібралися педагоги навчальних закладів громади з нагоди урочистостей до Дня працівників освіти повідомляють на сайті Горохівської громади.

Захід розпочали з хвилини мовчання в пам’ять про тих, хто поклав своє життя за рідну землю, український народ та незалежність.

Педагогів вітали перший заступник голови міської ради Максим Ящукевич та секретар міської ради Наталія Ковальчук. За професійну майстерність та високу результативність в забезпеченні якості знань учнів окремих працівників освіти відзначили грамотами Горохівської міської ради.

Привітали освітян та вручили відзнаки помічниця народного депутата України В’ячеслава Рубльова Людмила Марадевич, начальник управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я міської ради Ігор Довмат, заступниця начальника управління – начальниця відділу освіти Софія Пилип’юк, голова профспілки працівників освіти Євгенія Карп’як.

До слова, Указом Президента України довічну державну стипендію призначили Грищук Ганні, заслуженій вчительці української РСР, відмінниці народної освіти, жительці села Ощів.

Аматори сцени виконали для присутніх класичні та сучасні українські пісні.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024