стрічка

Гурту «ФлайzZzа» – 21. Як змінились музиканти

02 Жовтня 2021, 10:03
«ФлайzZzа» ФОТО 953
«ФлайzZzа»

Гурт «ФлайzZzа» з Луцька святкує своє 21-річчя. Символічно заснування колективу припадає на Міжнародний день музики, 1 жовтня.

Фронтмен гурту Андрій Тимчук «Тіма» поділився з Район.Культура своїми відчуттями щодо цього. 

«З огляду на те, що з гуртом «ФлайzZzа» я пов’язаний половину свого життя, хочеться зазначити, що це фактично моя віддушина, проєкт, в який я вкладаю та розвиваю в собі добрячу кількість креативу, творчості, пошуків, реалізації музичних задумів, спілкування з різноманітними дотичними людьми, друзями, прихильниками», – каже музикант.

За словами Андрія Тимчука, йому надзвичайно приємно, що склад команди, не дивлячись на складні часи, зараз стабільний. Учасники колективу знаходять порозуміння та спільно бажають подальших успіхів гурту. 

«Користуючись нагодою, хочу подякувати усьому колективу та людям, які були чи є дотичними до нашої творчості. Це дуже круто, що ми знаходимо одне одного у вихорі життя. Якщо озирнутись на ці 21 роки, то можна відмітити і дуже успішні періоди, і складні моменти», – ділиться музикант.

Також він зазначає, що музика в нашій країні залежна і від політики, і від війни, і від революцій, і від інформаційних розкладів, і від матеріальних можливостей, і від багатьох інших факторів. 

«Тішусь, що нам вдалось всі такі етапи та труднощі пережити і ми надалі творимо свою музику. До речі, запрошую до наших сторінок у соцмережах, де час від часу ми ділимось чимось свіженьким», – додав Андрій Тимчук.

 

Фото Андрія Тимчука

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024