стрічка

У Ковелі відбувся концерт гурту Антитіла

01 Жовтня 2021, 18:51
У Ковелі відбувся концерт відомого українського гурту Антитіла. 757
У Ковелі відбувся концерт відомого українського гурту Антитіла.

У Ковелі відбувся концерт відомого українського гурту Антитіла.

Концерт у рамках туру «HELLO» відбувся 30 вересня у Палаці культури і відпочинку імені Тараса Шевченка.

З повноцінним світловим шоу, найкращим звуком та піснями нового альбому гурт виконав пісні «Маскарад», «TDME», «Вірила», «Лови момент», «Hello». Також давно улюблені хіти «Танцюй», «Люди як кораблі», «Все красиво», «Будувуду».

На сторінці фан-клубу гурту Антитіла у фейсбук розповіли про маленьку прихильницю на концерті, яка чекала артистів, щоб взяти автограф.

Прийшовши на концерт улюбленого гурту маленька дівчинка сиділа в перших рядах з усією родиною, чекаючи, коли вже вийде хлопчик той, що грає на барабанах, примовляючи: «Як же я хочу з ним познайомитись і отримати автограф!».

Дочекавшись закінчення концерту вона радісно вибігла на сцену та побачила, як Дмитро Водовозов пішов за куліси: «і тут почалось... сльози, істерика, нерозуміння чому він пішов? Покличте його, я ж так хотіла, а чого Тарас сидить на сцені і малює всім плакати:) а він ні?», – йдеться у дописі.

Згодом малеча заспокоїлась та дочекалась на вихід свого кумира і навіть отримала бонусом спільне фото на згадку. Далі сльози радості перетворились у сльози щастя, а потім, вільно почувавшись на сцені, взяла той самий маленький букетик польових квітів, який подарувала Тарасу Тополі та ще раз подарувала йому і нагадала, щоб не забув забрати із собою.

«Це моменти, які запам'ятовуються на все життя!», – зазначили у дописі фан-клубу.

 

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024