стрічка

Дві доби блукала лісом: на Рівненщині розшукалу зниклу бабусю

01 Жовтня 2021, 12:15
Розшукали жительку Шубкова, яка загубилася в лісі на грибах 794
Розшукали жительку Шубкова, яка загубилася в лісі на грибах

Пенсіонерка дві доби не могла вибратись із лісу, втім, попри тривалий час перебування без води та їжі, жінка почувається добре. 

Нагадаємо, що 28 вересня, близько 20:00 до поліції звернувся 86-річний житель села Шубків, який повідомив, що його 87-річна дружина вранці пішла по гриби і досі не повернулася. Про це повідомляють у пресслужбі правоохоронців.

На пошуки зниклої залучили особовий склад відділення поліції № 1 (Рівне), рятувальників, лісників та небайдужих громадян.

Впродовж двох діб тривали пошукові заходи. 30 вересня, близько 17:00, вдалося натрапити на пенсіонерку: в обох руках вона несла гриби.

Жінка розповіла, що першу ніч пересиділа під деревом, а вранці продовжила збирати гриби. Коли ж ніч застала знову, знайшли повалене дерево і лягла на гілля. Каже, спала міцно, наче вдома. Прокинувшись, знову розпочала тихе полювання. Весь цей час поруч із нею був вірний чотирилапий друг. 

Пенсіонерку доправили додому разом із псом «Циганом» та грибами. Жінка запевняє, що почувається добре, а до лісу піде ще.

Читайте також:  Рівне: судитимуть посадовця, який розголосив державну таємницю

 

 

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024