стрічка

На Сарненщині призначили нових начальників військомату та виправної колонії

28 Вересня 2021, 13:21
Нові призначення на Сарненщині 846
Нові призначення на Сарненщині

Відбулося чергове засідання спостережної комісії при Сарненській райдержадміністрації, на якій представили нового начальника виправної колонії.

23 вересня у Сарненській районній державній адміністрації відбулося засідання спостережної комісії під керівництвом в. о. голови комісії – керівниці апарату райдержадміністрації Тамари Пупко, за участі членів комісії та начальника Державної установи «Катеринівська виправна колонія (№46)». Про це йдеться на сайті Сарненсьокї РДА.

На початку засідання Тамара Пупко представила присутнім новопризначеного начальника Державної установи «Катеринівська виправна колонія (№46)», полковника внутрішньої служби Олександра Рака. Рак замінив на посаді ексначальника закладу Валентина Дорожка.

Під час роботи комісії були розглянуті питання щодо умовно-дострокового звільнення засуджених осіб та заміни невідбутої частини покарання у виді позбавлення волі більш м'яким покаранням у виді обмеження волі засуджених. За результатами розгляду прийняті відповідні рішення комісії.

Новим начальником Сарненського районного територіального центру комплектування та соцпідтримки став Тарас Павлюк.

Підписуйтеся на Район.in.ua у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до спільноти у вайбері, де лише найважливіші новини.

 

 
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024