стрічка

Де у Рівному замовити суші сет з безкоштовною доставкою?

27 Вересня 2021, 16:15
Раніше японські страви вважалися дуже дорогими РЕКЛАМА 1455
Раніше японські страви вважалися дуже дорогими

Суші полюбляє велика кількість людей. Раніше японські страви вважалися дуже дорогими, проте зараз їх можна замовити по доволі низькій ціні. Якщо ви не знаєте до якого саме ресторану краще звернутися, то цей огляд точно створено саме для вас. Зараз суші сет Рівне пропонує у будь-якій частині міста. Гарантована швидка доставка та висока якість. Ви можете обрати той заклад, який більше підходить за бюджетом та асортиментом.

«Суші Мастер»

Цей онлайн-ресторан за час свого існування встиг заробити велику популярність. Туди звертаються, щоб замовити дуже смачні паназіатські, японські страви. В меню є, як традиційні, так і оригінальні позиції, тож ви легко зможете обрати те, що вам більше подобається. Слід зазначити, що кожного сезону проводиться оновлення меню.

Переваги «Суші Мастер»:

  • широкий асортимент;
  • індивідуальний підхід до кожного клієнта;
  • доступні розцінки;
  • висока якість.

Ви можете забрати готове замовлення самостійно чи скористатися кур’єрськими послугами. Слід зазначити, що якщо сума замовлення 200 гривень та вище, то доставка для вас буде абсолютно безкоштовною. Це дуже вигідно. Загалом кур’єр витрачає від 45 хвилин на те, щоб доїхати за конкретною адресою. Потенційний клієнт цього закладу має змогу самостійно підібрати та вказати час, коли в ідеалі вже потрібно привезти суші сет.

Katana

Ще один дуже відомий ресторан, який вже кілька років працює у місті Рівне. Тут ви можете замовити японські, китайські та паназіатські страви. Гарантовано професійне та ввічливе обслуговування. Потенційний клієнт має змогу поїсти, як в самому закладі, так і зробити замовлення з доставкою додому чи на робоче місце. Краще це робити через телефон за допомоги оператора. Менеджер додатково проінформує щодо актуальних знижок. Слід зазначити, що саме тут кожного четверга з 12 до 15 діють щасливі години. Заклад дарує знижку у розмірі 50% на будь-який сет.

«Мацурі»

Відносно новий суші ресторан, який почав працювати у місті Рівне кілька місяців назад. Він спеціалізується виключно на японській кухні та пропонує професійно приготовані страви у будь-який робочий час. Кур’єрська доставка можлива з першої ж години роботи ресторану і до самого закриття. Ту ви можете замовити, як класичні, так і оригінальні роли. В меню є не тільки бюджетні, а й дорогі позиції, тому кожен потенційний клієнт обирає те, що більше йому підходить.

Kvadrat

Доволі відоме місце, яке успішно поєднало в собі японську, китайську, американську та італійську кухню. Тут ви можете замовити буквально все, що завгодно: від бургерів до ролів з сиром фета та дуже гострим соусом. Варіантів дійсно багато. Якщо потенційний клієнт не знає, що саме він бажає скуштувати, то можна попередньо звернутися до вільного консультанта. Він детальніше розповість про різноманітні варіанти, зможе підібрати оптимальну страву, орієнтуючись на конкретні смаки та навіть запропонує індивідуальну знижку, якщо це перше замовлення.

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024