стрічка

На Дубенщині п'яний водій із Волині намагався відкупитися

25 Вересня 2021, 15:31
На Дубенщині водій хотів відкупитися 627
На Дубенщині водій хотів відкупитися

У Млинові, що на Дубенщині, порушника із Волині зупинила поліція. 4 вересня, близько 11:40 підозрілі маневри автомобіля марки «BMW» на іноземній реєстрації привернули увагу працівників сектору реагування відділення поліції № 1 (смт Млинів).

Відповідну інформацію опублікували на сайті Національної поліції Рівненської області.

У Млинові на вулиці Покровській екіпаж зупинив транспортний засіб. Водій іномарки – 66-річний житель села Берестечко перебував за кермом непристебнутий. Під час складання адмінматеріалів поліцейські виявили у чоловіка ознаки сп’яніння. Втім, від проходження огляду на місці та у медзакладі керманич відмовився. Коли ж працівники поліції почали заповнювати адмінпротокол, 66-річний кермувальник, аби залагодити ситуацію, запропонував правоохоронцям неправомірну вигоду.

Попри застереження про кримінальну відповідальність за такі дії, житель Берестечка поклав біля переднього пасажирського сидіння службового автомобіля 9 тисяч гривень.

Слідчо-оперативна група задокументувала злочин та за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 369 Кк України. 18 купюр номіналом 500 гривень вилучили.

Досудове розслідування триває.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024