стрічка

Найпопулярніші країни для онлайн-шопінгу серед українських покупців

23 Вересня 2021, 15:36
Онлайн-шопінг РЕКЛАМА 875
Онлайн-шопінг

Онлайн-шопінг вже давно почав набирати популярність серед українських покупців. Проте кількість охочих купувати товари у вітчизняних продавців поступово зменшується, адже з’явилася можливість замовляти все необхідне в закордонних онлайн-магазинах. Там більший асортимент різноманітних варіантів, а вартість продукції інколи може бути у декілька разів нижчою, ніж у звичайних магазинах. З кожним роком люди активніше опановують онлайн-шопінг у закордонних магазинах, оскільки в цьому є доволі багато переваг:

  • можливість придбати унікальні речі, яких немає в Україні;
  • постійні акції та спеціальні пропозиції;
  • широкий асортимент товарів. 

Аналізуючи поведінку українських покупців, можна виділити декілька шопінг-напрямків, які користуються особливою популярністю.

Китайський ринок

Китайський ринок можна назвати універсальним, оскільки там люди можуть придбати майже все: техніку, електронні прилади, гаджети, одяг, декор для дому, інструменти, взуття та багато іншого. Серед найпопулярніших китайських магазинів можна виділити Dangdang, JD, Jumei, Suning, Taobao і Tmall. Основною перевагою китайських онлайн-магазинів є доступна ціна та постійні знижки, які дозволяють купити товари за дуже привабливою ціною.

Інформацію щодо доставки з Китаю до України можна дізнатися на сайті https://npshopping.com/ru/landings/cn, а також розрахувати її приблизну вартість. Для цього варто скористатися спеціальним калькулятором. Щойно ваше замовлення потрапить на склад партнерів «Нової пошти Глобал» у Китаї, його відправлять до України. Чекати своє відправлення доведеться — від 8 робочих днів. А забрати його можна у зручному для вас відділенні чи поштоматі «Нової пошти». Також ви можете оформити кур'єрську доставку додому або на роботу.

Американський ринок

Найвідомішими онлайн-магазинами у світі є саме американські платформи. Про Amazon та Ebay чув майже кожен, адже там можна знайти абсолютно все: від техніки до унікальних витворів мистецтва. Окрім цього там є одяг, декор для дому, косметика та багато інших різновидів товарів. 

Окрім цих онлайн-магазинів, одяг пропонують наступні відомі бренди: GAP, Forever 21, Sports Direct, Mango. Дитячі товари можна обрати на Loot Crate, Gymboree, Disney Store, Carters.

Якщо ж вас цікавить оригінальна техніка, зверніть увагу на Newegg, офіційний сайт Apple, B&H Photo Video, Abt та Adorama Camera. 

Польський ринок

Польські онлайн-магазини популярні серед українських покупців, тому що там можна знайти більшість відомих брендів (Zara, New Balance, Puma, Vans, Bershka та інші) за нижчою ціною та з більшим асортиментом товарів, ніж в Україні. До того ж ця країна знаходиться набагато ближче, ніж Китай чи Америка, що викликає більше довіри та бажання здійснювати покупки. 

Процес доставки з Польщі до України за допомогою форвардингового сервісу NP Shopping нічим не відрізняється від доставки з США та Китаю. Все доволі просто та зрозуміло, а головне дуже вигідно. 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024