стрічка

Волинянин гідно представив Україну на Всесвітніх учнівських спортивних іграх

23 Вересня 2021, 12:59
Боратинець представив Україну на на Всесвітніх учнівських спортивних іграх 338
Боратинець представив Україну на на Всесвітніх учнівських спортивних іграх

У Белграді (Республіка Сербія) 11-19 вересня під егідою Міжнародної федерації учнівського спорту вперше відбулися Всесвітні учнівські спортивні ігри.

Українську збірну представляв 251 спортсмен, серед яких житель Боратинської громади Юрій Черняк. Про це повідомили на сайті Боратинської сільської ради.

Загалом у змаганнях узяли участь 2 500 спортсменів віком 13–15 років із 35 країн. До програми заходу ввійшли 15 видів спорту: бадмінтон, баскетбол, баскетбол 3х3, вільна та греко-римська боротьба, волейбол, дзюдо, карате, легка атлетика, плавання, спортивне орієнтування, настільний теніс, тхеквондо (ВТФ), футбол, шахи.

15-річний волинянин взяв участь у змаганнях зі спортивного орієнтування. До слова, хлопець став єдиним представником Волині, що увійшов до складу національної збірної.

За результатами кількох змагальних днів у категорії «Спортивне орієнтування» Юрій Черняк посів п’яте місце у спринті та четверте місце в естафеті (спільно з представниками Словенії та Польщі). Такий достойний результат приніс бали у загальну скарбничку збірної України, яка в підсумку посіла перше місце в командному заліку на Всесвітніх учнівських спортивних іграх U-15.

Читайте також:  У Боратинській громаді діти пільгових категорій отримали подарунки

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024