стрічка

Призери Паралімпійських ігор лікуються у «РівнеМед»

22 Вересня 2021, 14:19
Призери Паралімпійських ігор лікуються у «РівнеМед» РЕКЛАМА 700
Призери Паралімпійських ігор лікуються у «РівнеМед»

До центру ортопедії і травматології «РівнеМед» завітала срібна призерка Паралімпіади-2020 у Токіо, дзюдоїста Ірина Гусєва, аби подякувати лікарям медичного центру за допомогу. 

Про це журналістам видання Район.Рівне розповіли у медзакладі. 

Завдяки ортопеду-травматологу Роману Остапенку спортсменка змогла показати високі результати нещодавніх змагань і вважає, що у цій срібній медалі є велика його заслуга.

«У мене травмоване плече. Протягом п’яти років Роман Анатолійович лікував, оперував (п’ять разів) моє плече, робив різні медичні маніпуляції, які допомагали підтримувати його у формі. Перед змаганнями у Токіо прийшла до нього. Для вирішення проблеми потребувала оперативного втручання. Але оскільки для цього не було вже часу, Роман Анатолійович зробив мені блокаду. Я пообіцяла, що зроблю усе для того, щоб виграти нагороду. І я її виборола. Привезла завойовану срібну медаль лікарю, оскільки вважаю, що у ній є велика його заслуга. Завдяки його роботі, я отримала можливість успішно виступати і показувати високі результати. Безмежно вдячна за це. Якби не Роман Анатолійович, моя спортивна кар’єра закінчилась б значно раніше», – розповіла Ірина Гусєва.

Ірина Гусєва – одна з найдосвідченіших українських спортсменок з дзюдо, яка має досвід виступів на Паралімпіадах. Вона стала срібною призеркою Паралімпійських ігор-2020 у Токіо. Також здобула «срібло» на Іграх у Ріо-де-Жанейро у 2016 році.

«Ми завжди щиро радіємо, коли робота лікарів центру ортопедії і травматології «РівнеМед» повертає людям здоров’я і можливість звичного способу життя, допомагає досягати успіху, ставати першими і… вигравати медалі», – наголошують у медичному центрі. 

Телефон для запису на консультації в «РівнеМед»: 096 644 89 62.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024