стрічка

Наркотиків вистачило б на сто доз: під Луцьком затримали закладчика

22 Вересня 2021, 13:34
Закладчик 761
Закладчик

На території між Луцьком і Жидичином співробітники управління боротьби з наркозлочинністю затримали 21-річного мешканця Ківерців.

 При поверхневому огляді в нього виявили згорток з кристалічною речовиною, зовні схожою на особливо небезпечний наркотичний засіб «Альфа PVP», обіг якої заборонений Законом. Інцидент стався 21 вересня. Про це інформує пресслужба поліції. 

«Цього наркотику вистачило б на майже 100 доз. За цінами «чорного ринку» вартість вилучених понад 50 грам такої речовини становить понад 30 тисяч гривень», – повідомив начальник управління боротьби з наркозлочинністю Володимир Костанюк. 

Встановили, що зловмисник перед тим реалізував частину наркотиків на території Княгининської громади, слідчо-оперативна група Луцького РУП виявила 6 таких закладок. Надалі він мав намір продовжувати заборонену діяльність. 

Читайте також: Оголосили підозру чоловіку, який робив «закладки» у Прилуцькому

З місця події, окрім вказаної речовини, вилучено мобільний телефон, сім полімерних трубочок, дві електричні лампочки.

Порушника затримали за статтею 208 КПК України. Відомості зареєстрували в ЄРДР за частиною 3 статті 307 КК України: за збут наркотичних засобів йому загрожує позбавлення волі терміном від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, напередодні поблизу Княгининка виявили двох осіб, які також мали при собі заборонені речовини: щодо них відкрили кримінальне провадження за статтею 311 КК України. За незаконне зберігання прекурсорів їм загрожує, відповідно до цієї статті, штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років.

Читайте такожУ Княгининку виявили автівку, нашпиговану наркотиками, фольгою, вагами та блістерами

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024