стрічка

У Сарнах тарифи на тепло не підвищуватимуть

22 Вересня 2021, 13:04
Опалення 372
Опалення

Тарифи на опалення у Сарнах залишаться незмінними. 

Про це запевнив міський голова Руслан Серпенінов під час розгляду питання щодо готовності КП «Сарнитеплосервіс» до опалювального сезону 2020-2021 років і заходів із підготовки до нього, на останньому засіданні виконкому. Про це Район.Сарни стало відомо від пресслужби Сарненської міської ради.

21 вересня, виконавчий комітет розглянув загалом сімнадцять питань. Зазначеному ж питанню члени виконкому відвели найбільше уваги. Зокрема, обговорили проблемні моменти, які є сьогодні та потребують посиленого контролю. Тариф на опалення ж не змінюватиметься. Технічна готовність, заготівля палива, проблематика заборгованостей – залишаються актуальними. Вирішили, що керівник КП «Теплосервіс» Віталій Тусь щоденно звітуватиме про послідовні дії, щоб забезпечити готовність до запуску котелень із настанням опалювального сезону, перед заступником міського голови Володимиром Міщенею.

«Підготувати об’єкти до опалювального сезону – є першочерговим завданням, яке перебуває на особливому контролі як у міського голови, так і всіх причетних до вирішення цієї непростої ситуації. А склалась вона впродовж багатьох попередніх років і потребує системного підходу та нагального вирішення», – каже Володимир Міщеня.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром