стрічка

Судили водія, який у Луцьку на смерть збив 9-річного хлопчика

21 Вересня 2021, 17:01
Аварія 587
Аварія

Суддя Луцького міськрайонного суду 20 вересня виніс вирок винуватцю аварії, у якій загинув 9-річний хлопчик. 

Чоловіку призначили покарання у вигляді позбавлення волі на шість років з позбавленням права керувати авто на три роки. Про це пише Суспільне

Під час судового засідання обвинувачений повністю визнав свою вину. Знімати обличчя обвинуваченого суд заборонив.

Під час дебатів травмований в аварії батько загиблого хлопчика Олександр Позняковський і його адвокати просили суд призначити обвинуваченому максимальну міру покарання.

Натомість адвокат обвинуваченого водія Назарій Щербяк просив суд врахувати щире каяття його підзахисного, як і те, що він – батько трьох малолітніх дітей і звільнити його від виконання покарання з випробуванням на певний термін.

Судові дебати тривали годину. Також суд повністю задовольнив цивільні позови на користь травмованого в аварії Олександра Позняковського – мільйон гривень йому і стільки ж на користь його дружини.

Вирок може бути оскаржений в апеляційному суді упродовж 30 днів з дня його проголошення. Чи подаватиме на апеляцію осуджений, поки не відомо.

Нагадаємо, по вулиці Ковельській у Луцьку, 29-річний житель району, керуючи автомобілем Ford Focus, збив трьох пішоходів: батька та двох малолітніх дітей, віком 9 та 5 років. Постраждалі перетинали проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024