стрічка

Шацькі дзюдоїсти здобули золоту та бронзову медалі на міжнародному турнірі

18 Вересня 2021, 16:57
Шацькі дзюдоїсти здобули золоту та бронзову медалі на міжнародному турнірі 892
Шацькі дзюдоїсти здобули золоту та бронзову медалі на міжнародному турнірі

11-12 вересня в місті Кременчук Полтавської області проходив міжнародний турнір з дзюдо «Шостий дитячий фестиваль з дзюдо» серед юнаків та дівчат.

Про це повідомляють в пресслужбі Шацького лісового коледжу.

Участь брали команди з Латвії, Молдови та різних областей України, зокрема: Волинської, Закарпатської, Хмельницької, Херсонської, Миколаївської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Черкаської, Київської, Чернігівської, Харківської, Сумської, Запорізької, Донецької, Луганської та Полтавської.

Традиційно, участь в спортивному заході взяла команда Шацького спортивного клубу «Торнадо» під супроводом Юлії Корнелюк, тренерки-викладачки з фізичної культури та спорту Шацького лісового фахового коледжу імені В.В.Сулька.

Читайте також: У Шацьку відбувся чемпіонат області з дзюдо

За результатами підсумків дводенного міжнародного турніру з дзюдо, в запеклих сутичках перемогу здобув у ваговій категорії 55 кг наш юний спортсмен, студент II курсу лісового коледжу Роман Самолюк, який виборов III місце і став бронзовим призером.

Також перемогу здобув вихованець спортивного клубу «Торнадо» Микола Мадрімов, у вагові категорії 42 кг юний спортсмен завоював золоту медаль.

Читайте також: Шацькі дзюдоїсти здобули призові місця на міжнародному турнірі в Одесі

Переможців турніру нагородили грамотами, медалями, кубками та цінними призами.

Тренерський склад, батьківський колектив, вихованці СК «Торнадо» дякують за надану допомогу в організації поїздки дітей для участі в міжнародному турнірі з дзюдо на Полтавщину – директору ДП «Шацьке УДЛГ» Андрію Самолюку, директору Шацького лісового фахового коледжу Ігорю Жмурку та голові Шацької територіальної громади Сергію Карпуку за сприяння розвитку фізичної культури й спорту, а саме розвитку дитячого дзюдо на теренах Шацького краю.

Читайте також: Дзюдоїсти Шаччини змагалися за першість на обласних змаганнях

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024