стрічка

На Сарненщині затримали нелегалів з Білорусі та Росії

18 Вересня 2021, 18:02
Затримання 655
Затримання

Під час нового етапу навчань СБУ на кордоні з Білоруссю затримала нелегалів.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

У ході багатоетапних навчань у Рівненській області СБУ не лише тренується боротися з умовними диверсантами, а й виявляє реальні загрози. Так, днями українська спецслужба виявила справжній схрон зі зброєю поблизу кордону з Республікою Білорусь, а зараз - затримала двох нелегальних мігрантів.

У ході перевірок у місті Сарни виявлено та затримали громадянина РФ, уродженця Рязанської області, а у селі Переброди Сарненського району – громадянина Республіки Білорусь. Встановили, що дані особи незаконно перебувають на території України.

Наразі триває перевірка обох осіб та мети їх перебування у прикордонному районі. А потім прийматися рішення щодо заходів адміністративного впливу на них.

Участь у навчаннях взяли військовослужбовці СБУ в Рівненській області, Національної гвардії України, прикордонного загону ім. Січових Стрільців, військової контррозвідки та військової служби правопорядку, ГУ НП та УПП у Рівненській області, співробітники ДСНС у Рівненській області та лісничі, представники місцевих територіальних громад.

Читайте також: Тактика дрібних капостей: що означає обстріляний стовп на українсько-білоруському кордоні

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024