стрічка

Як поповнити мобільний рахунок через інтернет?

14 Вересня 2021, 10:37
Мобільний телефон — пристрій, без якого важко уявити будні звичайної людини. РЕКЛАМА 2007
Мобільний телефон — пристрій, без якого важко уявити будні звичайної людини.

Мобільний телефон — пристрій, без якого важко уявити будні звичайної людини. Він потрібен нам для спілкування, роботи, замовлення різних послуг, виклику спеціальних служб і багатьох інших цілей. Баланс телефону завжди повинен бути позитивним, тому питання з поповненням періодично виникає в житті кожного активного абонента мобільного зв'язку.

Зараз вирішити цю задачу дуже просто — досить перейти за посиланням https://oplata.com/category/mobilnaya-svyaz/. Ви потрапите на сайт платіжного сервісу Oplata, який створений спеціально для того, щоб користувачі легко і швидко вирішували питання з платежами.

Рахунки яких операторів поповнюються через сервіс

Зараз клієнтам площадки доступні такі оператори:

  • lifecell,
  • Vodafone,
  • Київстар,
  • ТриМоб,
  • Yezzz!,
  • TravelSIM.

Причому для зручності користувачів пропонуються різні рішення навіть в рамках одного і того ж оператора. Гроші перераховуються за номером рахунку або конкретно по номеру самого телефону — в залежності від ситуації підійде один або інший варіант.

Яка карта підходить для поповнення мобільного рахунку

З цього приводу на сайті Oplata немає ніяких істотних обмежень. Ви можете розплатитися карткою будь-якого українського банку, але вона повинна належати платіжним системам Visa або Mastercard. Сервіс бере невелику комісію, так що сума на балансі має бути трохи більшою, ніж ви запланували покласти на мобільний рахунок. Сам же переклад проводиться моментально, так що користуватися майданчиком зручно навіть в екстреній ситуації, коли оплата зв'язку потрібна терміново.

Безпека платежів: як із цим справи?

Використання карти в інтернеті — відповідальний процес, тому вводити платіжні дані на будь-якому сайті не рекомендується. Для початку переконайтеся, що це перевірений ресурс. Наприклад, сервіс Oplata відповідає стандартам сертифікації PCI DSS. Це гарантує користувачеві, що він захищений від шахраїв, а платіжні та персональні дані не будуть зберігатися в системі або кому-то передаватися.

Не тільки мобільний зв'язок, але і інші платежі

Велика перевага сайту Oplata полягає в тому, що там доступні і інші платежі. Користувачі переводять гроші іншим людям — за номером картки або мобільного телефону. А ще вносять гроші на різні рахунки: погашають комунальні, продовжують кредити, роблять благодійні внески і навіть поповнюють акаунти в онлайн-іграх.

Детально вивчивши сайт, багато людей розуміють, що вони можуть закривати всі питання в одному місці — це дуже зручно і економить чимало сил, часу. Оскільки сервіс працює цілодобово, без вихідних, клієнти нічим не обмежені. Більше не потрібно підлаштовуватися під роботу банків, пошти та інших установ — більшість фінансових питань вирішується набагато простіше

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024