стрічка

«Острог молодіжна столиця – 2022»: для учасників заходу готують насичену програму

14 Вересня 2021, 08:30
Головна мета - до кінця 2021 року розробили повний комплекс заходів та продумати усе до деталей. 487
Головна мета - до кінця 2021 року розробили повний комплекс заходів та продумати усе до деталей.

Культурні та мистецькі події, освітні та бізнес тренінги, спортивні та туристичні квести. Саме таку насичену програму невдовзі презентують для учасників заходу «Острог молодіжна столиця – 2022».

Про це повідомляють на сайті Рівненської облдержадміністрації.

У планах – запустити школу проєктного менеджменту, реалізувати бізнес-інкубатор, впровадити серію молодіжних тренінгів. А також організувати понад сотню спортивних, освітніх, туристичних, екологічних та культурних заходів. Родзинкою стане стажування молоді у Острозькій міській раді.

«4 роки ми подавались на конкурс «Молодіжна столиця України». Кожна наступна наша проєктна заявка була все потужнішою. Ми не опускали рук, а навпаки, змінюватись та вдосконалювались. І ось цьогоріч, нам все таки вдалось здобути право представляти місто на Всеукраїнському рівні. 2022 рік вперше буде для Острога таким насиченим на заходи різного спрямування», - розповідає начальниця відділу проектної та інвестиційної діяльності Ольга Стецюк.

Головна мета – до кінця 2021 року розробили повний комплекс заходів та продумати усе до деталей.

Наразі організатори працюватимуть над комунікаційною стратегією, розробкою логотипу та спеціального сайту. Будуть також залучати партнерів та шукати додаткові кошти на проведення власних заходів.

«Ми завершуємо написання стратегії розвитку міста до 2027 року. Зараз працюватимемо над детальним планом заходів, після чого презентуємо наші напрацювання. Щиро дякуємо за повноцінну підтримку від обласної влади. Переконаний, «Острог – молодіжна столиця 2022» пролунає на всю Україну», - зазначив міський голова Острога Юрій Ягодка.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024