стрічка

Службові собаки, авіація та моніторинг: на Волині посилено контролюють кордон з Білоруссю

10 Вересня 2021, 15:10
На Волині посилено контролюють кордон з Білоруссю 672
На Волині посилено контролюють кордон з Білоруссю

Державна прикордонна служба України пильно контролює ділянку кордону з Республікою Білорусь. 

Про це повідомила пресслужба 6-го прикордонного Волинського загону.

Ситуація на цьому напрямку залишається спокійною. Всі пункти пропуску, які функціонували до цього, продовжують працювати у визначеному режимі.

Відмітимо, що прикордонне відомство забезпечує посилену охорону державного рубежу. Для цього залучено всі необхідні ресурси, в тому числі спеціальні підрозділи.

Крім того, державний кордон цілодобово патрулюють наряди зі службовими собаками, прикордонна авіація, ведеться моніторинг з постів спостереження. 

Водночас прикордонники опрацьовують всю інформацію, яка може впливати на стан охорони державного кордону, та ефективно взаємодіють з підрозділами ЗСУ та іншими структурами.

Заходи проводяться для запобігання можливим правопорушенням, недопущення провокацій, нестандартних ситуацій та можливого незаконного перетину кордону групами осіб.

Нагадаємо, координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ України у Волинській області проведе антитерористичні навчання у північних прикордонних районах регіону. Метою проведення заходів є удосконалення міжвідомчої взаємодії з протидії можливим терористичним і диверсійним загрозам у прикордонних районах. 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024