стрічка

Спортсмени луцького клубу GARDA здобули 21 медаль з бразильського джиу-джитсу

09 Вересня 2021, 13:15
Клуб GARDA 364
Клуб GARDA

Вперше спортсмени луцького клубу GARDA взяли участь у чемпіонаті Ліги бразильського джиу-джитсу TMS – BJJ TMS UKRAINIAN CHAMPIONSHIP 2021, що днями відбувся у місті Запоріжжі.

Про це Район.Луцьк повідомили у клубі.

Збірну клубу була представляв зірковий склад GARDA, і це виправдало свої очікування. Результат – 21 медаль приїхала на Волинь.

Уперше головний тренер клубу Михайло Савчук виступив у вже новому статусі – серед пурпурових поясів. Попри давні травми та перерву у два роки йому вдалося вибороти призові місця: Gi (в кімоно) – здобув срібло, в NoGi (без кімоно) – золото.

«TMS вдалося провести спортивний чемпіонат на рівні шоу, аналоги яких проводять в США та ОАЕ, не втративши при цьому основної суті змагань. Все – від системи реєстрації до місця проведення змагань і нагороджувальної атрибутики – було круто», – розповідає Михайло Савчук.

Загалом у Чемпіонаті взяло участь близько 1000 спортсменів зі всіх куточків України, також були представники Молдови та Румунії.

«Нам довелося боротися в один день відразу по двох версіях Gi та NoGi плюс «абсолютка» (до того ж по дітях вона також була). Багато хто з хлопців провів по 8-9 сутичок за день. І це дуже багато», – пояснює Михайло Савчук.

Юнаки:

  • 4 3олота
  • 3 срібла
  • 2 бронзи

Дорослі:

  • 5 золото
  • 3 срібла
  • 4 бронзи

Читайте також: Спортивну школу у Луцьку ремонтують без залучення бюджетних коштів

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024