стрічка

Оголосили конкурс на найкращий проєкт реконструкції фонтану на Київському майдані у Луцьку

07 Вересня 2021, 15:43
Фонтан на Київському майдані відновлять 476
Фонтан на Київському майдані відновлять

КП «Луцькводоканал» оголошує про початок конкурсного відбору кращого проєкту реконструкції фонтану на Київському майдані у Луцьку. 

Процедура подачі конкурсних пропозицій стартувала 6 вересня і триватиме упродовж 15 днів. Про це інформує пресслужба підприємства.

До участі запрошують усіх охочих проявити свій творчий та професійний рівень, запропонувавши власні ідеї та проєкти.

Партерний фонтан на Київському майдані пропрацював недовго у 90-х роках минулого століття. Однак і досі стан фонтану дозволяє говорити про його відновлення.

Наразі як чаші для води, так і частково підземний машинний зал збереглися у стані, який можна відновити. Аби через плин часу не втратити доволі цікавий об’єкт, що може значно поліпшити загальний вигляд і стан Київського майдану, заплановано проведення конкурсу на визначення кращої концепції для оновлення та реконструкції об’єкту.

КП «Луцькводоканал» створив інвестиційний проєкт «Фонд капітального ремонту партерного фонтану на Київському майдані в місті Луцьку». Також сформували комісію, що займатиметься відбором проєктів реконструкції шляхом проведення конкурсу. У концепцію реконструкції фонтану обов’язково входитимуть дизайн-проєкт, візуалізація, технічне завдання на проєктування і примірний кошторис. Після визначення переможця проєкту реконструкції буде оголошено тендер, визначено підрядника та період виконання робіт.

Читайте також: «Молодь скаче на скейтах і велосипедах, від цього тріскає граніт», – Поліщук про катання на луцькому меморіалі

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром