стрічка

Чи можна придбати на аукціоні ціле авто

27 Серпня 2021, 10:30
Авто з США РЕКЛАМА 440
Авто з США

Здебільшого на торговельних майданчиках США продаються биті автівки. Вони мають пошкодження різного ступеня і характеру. В залежності від цього змінюється і ціна на такий автомобіль.

Але небагато хто знає, що на аукціоні можна купити авто взагалі без пошкоджень. Придбання такого ТЗ зекономить вам багато часу, адже в Україні його взагалі не потрібно буде ремонтувати. Обов'язково тільки пройти сертифікацію, тобто привести авто до відповідності європейським нормам екологічності та безпеки. 

Як можна купити машину без пошкоджень? Які є нюанси є у такої покупки?

Замовити автомобіль без жодних дефектів можна з американського аукціону Manheim -. Доступ до аукціону мають тільки спеціально зареєстровані користувачі — юридичні особи. Такий доступ до «Манхейму» має AMERICA MOTORS. Компанія з 2016 року продає та купує вживані автівки, а її менеджери знають всі підводні камені цього ринку.

AMERICA MOTORS має дві ключові переваги. 

  1. Послуга «під ключ». Вам достатньо лише надати параметри бажаного транспортного засобу, а експерти компанії допоможуть зробити решту: доставити його в Україну, пройти митне очищення, сертифікувати та навіть відремонтувати;
  2. Наявність власного салону в Києві. На майданчику постійно перебуває понад 100 автомобілів. кожен з них повністю готовий до експлуатації.

Звернувшись до експертів AMERICA MOTORS, ви можете записатись на тест-драйв будь-якого з них. 

Чому українці обирають машини зі Сполучених Штатів?

Існує декілька причин. В першу чергу попит на них обумовлений високою якістю збірки в поєднанні з адекватною ціною: електромобіль з Америки під ключ зможе коштувати на 20-30 % дешевше, ніж вітчизняний аналог.

Американський ринок автомобілів — унікальний. На торговельних майданчиках можна знайти такі машини, які ніде більше не продаються. Якщо ви не женетесь за ексклюзивом, то проблем з вибором теж не буде: на аукціонах є тисячі автівок найпопулярніших марок та моделей, як-от Toyota Camry, Ford Fusion, Volkswagen Jetta тощо.

Авто зі Штатів — це комфорт. Американці є доволі прискіпливими у всьому, що стосується комфорту. Тому транспорт, що призначається для цього ринку, завжди має додаткові опції — приховані відсіки, підстаканники, полички тощо.

Аби зробити замовлення на автомобіль із США, залиште заявку на сайті AMERICA MOTORS або зателефонуйте за одним з контактних номерів. AMERICA MOTORS — ваш надійний помічник у здійсненні американської мрії!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024