стрічка

У Вараському районні відбувся перший спільний для усіх громад автопробіг

25 Серпня 2021, 16:58
Перший районний автопробіг 445
Перший районний автопробіг

Цьогоріч у Вараському районі вперше відбувся автопробіг, який мав на меті згуртувати всі громади, що увійшли до новоствореного району.

Попри дощ, який то мжичив, ато й добряче поливав 24 серпня, у День Незалежності України, захід таки відбувся. Про це інформує кореспондентка Район.Вараш.

Прикрашені державною символікою автівки під супровід поліції стартували з Локницької громади, що на Зарічненщині. Опісля колона рушила у Зарічне, Каноничі. А з Рафалівки через Полиці та Антонівку — до Володимирця, де учасників автопробігу чекали представники районної та селищної влади.

Учасники шести громад району (окрім Володимирецької, яка зустрічала колони, та Вараської, де завершився пробіг) на чолі зі своїми головами ОТГ прибули у Володимирець. Там на них чекав святковий концерт у місцевому Будинку культури.

Після святкового дійства об’єднана автоколона, до якої приєдналося керівництво району, вирушила до Вараша, де на площі перед мерію їх урочисто зустрічали місцеве керівництво та жителі громади.

Приїхали гості не з пустими руками — вони передали очільнику Вараської громади Олександру Мензулу святковий коровай, яким опісля мали змогу поласувати всі учасники дійства.

До слова, участь у автопробігу за приблизними підрахунками взяли понад сорок автівок.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024