стрічка

На боротьбу з коронавірусом Волинська облрада виділила понад 12 мільйонів гривень

22 Серпня 2021, 09:06
Гроші на коронавірус 443
Гроші на коронавірус

Волинська обласна рада спрямувала у ковідний фонд області 12,2 мільйона гривень.

Загалом на сесії обласної ради перерозподілили понад 43 мільйони гривень, розповів заступник голови Волиньради Григорій Пустовіт у програмі «Позиція» на 12 каналі.

«Розподіл грошей був пов’язаний перш за все з тим, що ми перевиконали бюджет, і це дозволило додатково отримати 43 млн 600 тисяч гривень, які ми змогли розподілити по різних галузях. Зокрема на освіту виділили більше 5 млн, на охорону здоров’я – більше 17, на соціальний захист – майже 4 млн, на спорт – більше 2,5 млн. Там же – наша субвенція державному бюджету та інші нагальні потреби», – розповів Григорій Пустовіт.

За його словами, із 17 мільйонів, які пішли на медицину, 5 млн спрямували на ремонт неонатального центру, а 12, 2 млн – у ковідний фонд.

Як пояснив депутат Юрій Харченко, гроші із цього фонду будуть використовувати на випадок загострення ситуації із захворюваністю на коронавірус.

«У випадку якщо все-таки нас пронесе з погіршенням ситуації, ми зможемо ці закумульовані кошти потім перерозподілити, перш за все, по медичних закладах», – зазначив обранець.

Читайте також: На апарат для онкохворих пацієнтів Волинської обласної дитячої лікарні потрібно три мільйона гривень

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024