стрічка

«Волинь» вирвала нічию в «Ужгорода»

14 Серпня 2021, 10:05
«Волинь» – «Ужгород» 1:1 442
«Волинь» – «Ужгород» 1:1

Поєдинок «Волинь»:«Ужгород» не був багатим на гольові можливості. Про це повідомляють на сайті ФК «Волинь».

Першу з таких не використав Богдан Кобзар, який з меж карної зони не поцілив у дальню «дев’ятку» воріт гостей. Ще за декілька хвилин нашому нападнику не вистачило якоїсь миті, аби встигнути на класний простріл з флангу Олександра Климця

Гравці «Ужгорода» відповіли ще гострішим моментом – ексволинянин Віктор Хомченко пробив у бокову стійку, а потім Адріан Пуканич здалеку не влучив у рамку. Ближче до завершення тайму піднапружили оборону гостей уже «хрестоносці» – зокрема, Вадим Ющишин у падінні руками випередив Кобзаря під час швидкого забігу. Утім, і гості під завісу тайму двічі змушували захисників «Волині» кидатися під удари, які летіли у площину воріт Віталія Неділька

Не зважаючи на усі зусилля, команди справедливо пішли на перерву без забитих голів.

Другий тайм розпочався для «Волині» своєрідним «холодним душем». Віктор Хомченко заробив штрафний у небезпечній позиції біля лінії штрафного майданчика, а невгамовний Адріан Пуканич, майстерно хитнувши Неділька, відправив «кулястого» у воротарський верхній кут – 0:1. 

До честі підопічних Альберта Шахова, вони не здалися і з ще більшими силами понеслися відігруватися. На 65-й хвилині головою після кутового чудово пробивав Олександр Мартинюк – утім, Ющишин витягнув цей м’яч з-під поперечини воріт. 

А ще пізніше волиняни отримали чудовий шанс відзначитися – у верховій боротьбі від голкіпера «Ужгорода» дісталося Денису Теслюку, а арбітра матчу вказав на «позначку». Пенальті підійшов бити Максим Войтіховський, однак, майстерно поклавши голкіпера, ударом по центру потряс поперечину. 

Ще за хвилину міг забивати Назарій Богомаз, який з льоту перекинув як воротаря, так і рамку гостей. А досягнули свого волиняни уже в компенсований арбітром час – Андрій Ляшенко видав «ривок життя», пробігши пів поля, посадивши декількох суперників вже у карній зоні на газон та пробивши у стійку, а після невдалих добивань Богомаза та Чернова, захисник, намагаючись винести м’яч з лінії воріт, влучив у кремезного Войтіховського – 1:1.

Фінальний свисток зафіксував бойову нічию, якою незадоволеними були гравці обох команд. Утім, волиняни вкотре продемонстрували неймовірну самовіддачу та характер, які залишають «хрестоносців» без поразок на початку чемпіонату. 

Вже 18 липня нелегкий графік «Волині» продовжиться гостьовим протистоянням проти вінницької «Ниви» у Кубку України. 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024