стрічка

Завершився 11 тур чемпіонату Любомльщини з футболу

11 Серпня 2021, 08:57
Футбол 725
Футбол

Відбулися ігри в рамках одинадцятого туру чемпіонату Любомльщини з футболу. 

Зокрема, «Смідинські вовки» на своєму полі зіграли із лідером чемпіонату, командю з Куснищ. 

У першому таймі куснищани двічі відзначилися у воротах господарів поля – протягом двох хвилин у середині тайму двічі забивав голи Сергій Котюк. Смідинці на 57 хвилині відіграли один м’яч, проте на 71 хвилині все той же Сергій Котюк забив гол втретє, оформивши хет-трик та встановивши фінальний результат 1:3.

СК Головно приймав на своєму полі олеський «Автомобіліст». Ще в першому таймі господарі поля тричі відзначилися у воротах суперника. У другому таймі «Автомобілісту» вдалося відквитати один м’яч, повернувши маленьку інтригу у матчі, проте глядачі голів більше не побачили – 3:1 на користь головненців, які зберегли другу сходинку у турнірній таблиці.

Справжній «голепад» побачили у Шацьку, де місцева команда зустрілася із полапівським «Урожаєм». На 11 хвилині шачанам вдалося забити гол полапівцям, проте більше вони в цьому матчі не забивали. Гості відігралися вже за 5 хвилин, а на 44 та 45 хвилинах ще забили два голи «у роздягальню». 

У другому таймі у Шацька гра не пішла, а Полапи були сильнішими. Глядачі не встигали рахувати м’ячі, які влітали у ворота шачан. Побиття господарів поля завершилося із рахунком 1-10. Покер (забив чотири голи) оформив лідер «Урожаю» Максим Самойліч, який цього дня святкував день народження.

Ще одна зустріч не відбулася: піщанський ФК «Патріот» не вставив команду на гру із згоранською «Нивою», за що отримав технічну поразку.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024