стрічка

Володимирчани отримають винагороду за кращий бізнес-проєкт

06 Серпня 2021, 14:05
Бізнес-проєкт 429
Бізнес-проєкт

Володимир-Волинська міськрайонна філія центру зайнятості, Центр розвитку підприємства, спільно з виконавчим комітетом Володимир-Волинської міської ради оголосили конкурс на найкращий бізнес-проект у сфері малого та середнього підприємництва.

Переможці проєкту отримають грошову винагороду в сумі 30 тисяч гривень, інформують у центрі зайнятості.

Мета конкурсу – виявлення найперспективніших бізнес-проєктів. У конкурсі зможуть брати участь суб’єкти малого та середнього підприємництва (фізичні, юридичні особи), зареєстровані у встановленому порядку на території міста Володимира-Волинського. До участі в конкурсному відборі допускаються бізнес-проєкти учасників за різними напрямками діяльності. Учасники конкурсу мають право подати на конкурсний відбір один бізнес-проект.

  Конкурсні роботи оцінюватимуться за такими критеріями: оригінальність та обґрунтованість ідеї,  соціальна значущість, термін окупності,  створення/збереження робочих місць, рівень (розмір) заробітної плати.

 Охочим взяти участь у конкурсі необхідно подати бізнес-проєкт для відбору до 23 серпня 2021 року.

 Документи на участь в конкурсі в конкурсі приймаються центром зайнятості в робочі дні. Нагородження переможців відбудеться на урочистих заходах з нагоди святкування Дня підприємця в м. Володимирі-Волинському.

 Додаткову інформацію щодо конкурсу можна отримати в Центрі розвитку підприємництва при Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості.

 Контактна особа: Світлана Старовойтова, начальник відділу активної підтримки безробітних Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості, тел.: (03342) 35064, e-mail: [email protected].

Читайте також: В Україні працює новий онлайн сервіс оцінки нерухомості

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024