стрічка

На Волині судитимуть лікаря, якого звинувачують у сутенерстві

03 Серпня 2021, 10:34
На Волині судитимуть лікаря, якого звинувачують у сутенерстві 488
На Волині судитимуть лікаря, якого звинувачують у сутенерстві

Завершилось досудове розслідування щодо заняття сутенерством лікарем. Обвинувальний акт скерували до суду.

Про це йдеться на сайті поліції Волині.

Під час розслідування поліцейські довели причетність зловмисника до п’яти фактів організації надання оплатних сексуальних послуг.

Нагадаємо, в травні цього року злочинну сутенерську діяльність припинили оперативники міграційної поліції Головного управління Національної поліції в області спільно зі слідчими Луцького районного управління поліції за процесуального керівництва Луцької місцевої прокуратури.

Правоохоронці встановили, що 53-річний лучанин, працівник однієї з лікарень, пропонував потенційним клієнтам жінок для надання оплатних сексуальних послуг. Грошова винагорода становила від 800 до 1,5 тисячі гривень залежно від віку жінок, які надавали такі послуги. Окрім того, чоловік домовлявся про місця зустрічей та бронював готелі й сауни.

 За злочинну діяльність із кожного клієнта лучанин отримував свою частину грошової винагороди – від  300 до 500 гривень.

Тоді зловмиснику оголосили про підозру, а суд обрав запобіжний захід – домашній арешт.

У п’ятницю, 30 липня, обвинувальний акт слідчі скерували до суду. За скоєне зловмиснику загрожує від чотирьох до семи років позбавлення волі.

Зазначимо, що у вересні 2020 року фігурант уже був засуджений за вчинення аналогічних злочинів: поліцейські задокументували кілька епізодів організації сутенерських послуг та збуту амфетаміну. Тоді суд призначив йому покарання у вигляді п'ять років позбавлення волі з іспитовим терміном три роки.

Читайте також:  Покарали ратнівчанку, котра підробляла ковідні довідки 

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024