стрічка

За майже 28 мільйонів гривень хочуть відремонтувати проспект у Луцьку

29 Липня 2021, 16:00
Проспект Соборності 502
Проспект Соборності

У Луцьку планують капітально відремонтувати проспект Соборності від вулиці Єршова до вулиці Чорновола. Відремонтують непарну сторону проспекту. Вартість робіт складе майже 28 мільйонів гривень.

Відповідну закупівлю оголосив Департамент житлового-комунального господарства Луцької міської ради. Про це пише Конкурент.  

Закупівлю оголосили 26 липня, аукціон відбудеться 12 серпня. Очікувана вартість складає 27 800 000 гривень. Роботи мають бути завершені до кінця 2022 року.

В рамках проєкту реконструкції проспекту планується зняти старе асфальтобетонне покриття та покласти нове на площі одного квадратного кілометра, а також облаштувати пішохідні зони, дощову каналізацію, дорожню розмітку та дорожні знаки. Загалом протяжність відрізку, на якому планують капітальний ремонт, складе близько півтора кілометра.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що площу Героїв Майдану на проспекті Соборності перед РАЦСом реконструюють. Роботи передбачають розбирання старого покриття, влаштування бортових каменів, покриття з фігурних елементів мощення, бетонних тротуарних плит, прокладання труб каналізації, улаштування каналізаційних колодязів, проведення зовнішнього освітлення, садіння дерев і кущів та встановлення антипаркувальних стовпчиків.

Читайте також: У двох селах Підгайцівської громади «латають» дороги та міст

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024