стрічка

Волиняни змінили тариф та виграли гроші на газ від ТОВ «Волиньгаз Збут»

28 Липня 2021, 11:02
Волиняни змінили тариф та виграли гроші на газ від ТОВ «Волиньгаз Збут» 2227
Волиняни змінили тариф та виграли гроші на газ від ТОВ «Волиньгаз Збут»

«Та не може бути!» – не приховував приємного здивування ковельчанин Сергій Сурін, коли представники ТОВ «Волиньгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», привітали його з перемогою в акції  «Рівномірний підключай – газ вигравай».

За результатами розіграшу чоловік виграв 3 тисячі гривень на оплату спожитого газу. Про це Бізнес.Району повідомили у пресслужбі ТОВ «Волиньгаз Збут».

Про тариф «Твій газ Рівномірний платіж» Сергій Йосипович прочитав у газеті. Знав, що той, хто перейде на тариф у червні, автоматично стане учасником розіграшу сертифікатів на газ. І хоча чоловік не дуже вірив, що зможе щось виграти, тариф його зацікавив. 

Відповідно до умов тарифу «Твій газ Рівномірний платіж», річний обсяг споживання множиться на зафіксовану вартість газу (7,99 гривні за куб) і ділиться на кількість місяців до завершення дії тарифу, а саме до 30 квітня 2022 року. Споживач отримуватиме платіжку з однаковою сумою до сплати упродовж року – і влітку, і взимку. Відповідно це зменшить фінансове навантаження на гаманець в опалювальний період.

«Я зателефонував за вказаним в публікації номером. Дівчата все детально розказали про тариф, сказали, яку суму потрібно буде платити. Порахував, що це зручно. Мені легше щомісяця виділяти з пенсії тисячу гривень, ніж взимку платити за газ три тисячі. Я й сина заодно перевів на цей тариф. Хоча він живе по сусідству, ми – одна сім’я», – розповідає Сергій Сурін.

Ще один клієнт «Волиньгаз Збуту» Петро Гошко, підключивши тариф «Твій газ Рівномірний платіж», виграв дві тисячі гривень на оплату за газ.

Петро Мусійович проживає в Луцьку. Приватний будинок опалює газом. Торік чоловік скористався акцією та придбав газ на опалювальний період за літньою ціною. Цього року вартість блакитного палива на ринку далеко не літня. Тому постачальник заморозив тариф «Твій газ На зиму» та запропонував альтернативний тариф, що дозволяє збалансувати витрати на газ.

«Взимку ми використовуємо значно більше газу, як влітку. Відповідно збільшується розмір суми до сплати. Зручно те, що з Рівномірним тарифом річне споживання можна оплачувати рівними частинами упродовж року. Тепер мені не потрібно чекати платіжку, щоб розрахуватися за газ. Адже я наперед знаю суму», – каже пан Петро.

Ківерчанка Ірина Охоцька одна з перших перейшла на тариф «Твій газ Рівномірний платіж». Відповідно до умов акції, на рахунок пані Ірини автоматично зарахували 50 гривень. А під час розіграшу жінці пофортунило ще раз. Вона виграла  500 гривень на газ.

«У нас встановлений газовий котел з водонагрівачем і плитка. Взимку споживання блакитного палива особливо велике. Бувало, що й по три тисячі доводилося платити. Нині щомісячний платіж складає 1100 гривень.

Про тариф «Твій газ Рівномірний платіж» розповіла знайома. Ми порахували, що така система оплати нам зручна. Тому й підключили тариф. Я й сестрі порадила, і колезі. Вони теж перейшли на рівномірний тариф», – розповідає Ірина Охоцька.

Всього в акції «Рівномірний підключай – газ вигравай» взяли участь 470 клієнтів компанії. Серед них розіграли 10 сертифікатів на газ. Крім того, перші сто споживачів, які перейшли на тариф, отримали по 50 гривень. Усі кошти автоматично зарахували переможцям і їх можна використати лише на оплату за газ.

Перейти на тариф «Твій газ Рівномірний платіж» можуть усі, хто хоче планувати свої витрати на газ. Особливо вигідною та зручною пропозиція буде для тих споживачів, у яких є індивідуальне газове опалення.

Детальніше про тариф та способи підключення можна дізнатися за телефонами: 0332-74 93 15, 067 33 39 104 та на сайті: https://rivnomirnyi.gaszbut.com.ua.

Також перейти на тариф можна  через Viber-bot 7104ua або в будь-якому відділенні ТОВ «Волиньгаз Збут».

Читайте також: Фіксований тариф на електроенергію від «Волиньгаз Збуту» захистить бізнес від коливання ціни

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024