стрічка

Стоматологиню з Рівного, яку звинувачують у побитті дітей, позбавили ліцензії

27 Липня 2021, 13:36
Інна Кравчук 422
Інна Кравчук

Міністерство охорони здоров'я відібрало ліцензію у стоматологині Інни Кравчук з Рівного, яку обвинувачують у побитті дітей під час надання стоматологічних послуг. 

Як стало відомо Район.Рівне у пресслужбі Рівненської обласної прокуратури, під час досудового розслідування виявили інформацію, яка свідчить про порушення фізичною особою-підприємцем вимог законодавства України з питань ліцензійних умов провадження господарської діяльності з медичної практики.

За ініціативою прокуратури Міністерством охорони здоров’я України відбулась позапланова перевірка додержання ліцензіатом ліцензійних умов медичної практики, у тому числі дотримання стандартів медичної допомоги, уніфікованих клінічних протоколів.

Виявлені порушення стоматологиня не усунула, що стало підставою для Міністра охорони здоров’я видати наказ про анулювання ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики. 

У Рівненському міському суді триває розгляд кримінального провадження.

Нагадаємо, у лютому 2020 року у мережу виклали відео зі стоматологічного кабінету Інни Кравчук, на якому стоматологиня прикладає силу до своїх маленьких пацієнтів. Про насильство над дітьми заявили кілька рівненських родин. 18 лютого повідомили 29-річній стоматологині про підозру за чотирма фактами вчинених кримінальних проступків. Наразі справу слухають у суді.  

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024