стрічка

Викрадача тюльпанів з Рівного відправлять у колонію

27 Липня 2021, 08:50
Викрадач тюльпанів 273
Викрадач тюльпанів

Рівненський міський суд призначив два роки позбавлення волі місцевому мешканцю за крадіжки квітів.

Про це інформує «Рівне вечірнє».

30 квітня-2 травня 2020 року чоловік викрав з клумби 180 тюльпанів, що росли поблизу кінопалацу «Україна» на Майдані Незалежності у Рівному. Ще 25 тюльпанів чоловік зрізав на клумбі, що на вулиці Соборна, 39.

Крім цього, він проник до приватного кіоску, звідки виніс 210 троянд. Сума завданих збитків власниці становила 5 тисяч гривень.

У суді чоловік визнав вину і зізнався: крадіжки скоїв через брак грошей. Викрадені троянди він приніс на ринок «Дикий», де намагався продати, але його затримали правоохоронці.

Суд з’ясував, що обвинувачений раніше був судимий за вчинення злочинів проти власності, а це значить, що його виправлення не можливе без ізоляції від суспільства. А тому необхідно призначити покарання, пов`язане з позбавлення волі з відбуванням покарання у виправно-трудовій установі.

Крім цього, суд задовольнив цивільний позов комунального підприємства «Рівненський міський трест зеленого господарства» на суму 15,3 тисячі гривень. Саме стільки збитків обвинувачений завдав комунальникам, зірвавши квіти з клумб.

Читайте також: Здолбунівщина: чоловік виламав двері і ланцюгом побив односельця

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024