стрічка

Рівненщина: чоловік виламав двері і ланцюгом побив односельця

26 Липня 2021, 17:32
Будинок, де вибили двері 689
Будинок, де вибили двері

На світанку 25 липня в лікарню в Здолбунові доставили 61-річного чоловіка з села Півче Рівненського району.

Про це інформують в пресслужбі поліції Рівненщини.

Зазначають, що у ніч на 25 липня у будинку в селі Півче була бійка. Потерпілий розпивав алкогольні напої зі своїм 40-річним товаришем. О пів на четверту до помешкання навідався агресивно налаштований 49-річний сусід, з яким у господаря були неприязні стосунки. 

Йому не відчиняли двері, тож він їх виламав. У будинку він наніс 61-річному чоловікові кілька ударів металевим ланцюгом, який приніс із собою. Після того, як почув, що знайомий потерпілого викликав поліцію, втік. 

Власника оселі з політравмою, закритою черепно-мозковою травмою, внутрішньо-мозковою гематомою, забійною раною голови та закритою травмою грудної клітки госпіталізували. Нині він у реанімації. 

Нападника поліцейські знайшли за декілька годин вдома та затримали. Нині він у ізоляторі. Слідчі відділення №6 (м. Здолбунів) Рівненського районного управління поліції за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. 

Затриманий стверджує, що подібного не вчиняв, однак за місцем його проживання поліцейські вилучили закривавлений одяг.

У рамках кримінального провадження вирішується питання про повідомлення 49-річному зловмиснику про підозру та обрання йому запобіжного заходу.  

Тепер жителю Рівненського району, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, відповідно до санкції статті може загрожувати від п’яти до восьми років позбавлення волі, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також: У Сварицевичах під час пожежі загинув власник будинку.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024