стрічка

У Ківерцях проблеми з водопостачанням: голова громади прокоментував ситуацію

26 Липня 2021, 13:55
У Ківерцях виникли проблеми із водопостачанням 959
У Ківерцях виникли проблеми із водопостачанням

У Ківерцях не вперше виникають проблеми із водопостачанням.

Зрештою, жителі декількох вулиць міста звернулися з проханням озвучити проблему перебоїв з водопостачанням до журналістів телеканалу ГІТ.

За словами людей, перебої з водопостачанням виникають не вперше, зокрема, йдеться про будинки на вулицях Соборності, Прилісна, Сінкевича, Будівельників й інші. Особливо потерпають люди у спеку: не працюють пральні машини, людям немає як помитися.

Водомережа перебуває на балансі Рівненсько-Тернопільського територіального управління філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд ПАТ «Укрзалізниця».

Ситуацію прокоментував Ківерцівський міський голова Олександр Ковальчук.

За його словами, водопостачання — надзвичайно велика проблема для Ківерцівської громади, особливо коли триває літня спека і люди починають масово поливати свої городи, несанкціоновано врізатися у водопровід, чим зменшується тиск у мережі.

В «Укрзалізниці», якій підпорядкована мережа, не мають технічної можливості обслуговувати водогін.

Наразі міська рада звернулася до власника водогінної мережі з проханням передати її на баланс міста. Але це питання не одного дня, адже стан труб — дуже зношений і потребує капітального ремонту та подекуди — заміни, що коштуватиме міському бюджету чималу суму.

Детальніше дивіться у відео.

Читайте також: 

 

Коментар