стрічка

У Бресті російські війська розпочали навчання

22 Липня 2021, 15:22
В Брест прибув перший військовий ешелон з військовослужбовцями та технікою Російської Федерації 5306
В Брест прибув перший військовий ешелон з військовослужбовцями та технікою Російської Федерації

Російські військові і техніка прибули в Брест для участі в спільному стратегічному навчанні «Захід-2021». 

Їх зустріли з хлібом і сіллю. про це повідомляє видання «Білоруський партизан» з посиланням на пресслужбу Міністерства оборони Республіки Білорусь.

«Приїхали з хорошим настроєм, дісталися протягом доби. Проблем в ході переїзду не було. Зустріли нас з оркестром, нам дуже приємно. Була надана допомога в організації розвантаження нашої техніки. Я радий, що прибув на землю Республіки Білорусь зі своїм особовим складом для участі в навчаннях. Наш підрозділ регулярно бере участь у великих стратегічних навчаннях. Найближча наша задача: без порушень вимог безпеки розвантажити озброєння і військову техніку, відбути в призначений район і приступити до обладнання польового табору», – заявив заступник командира російської військової частини Сергій Кобров.

Також на залізничну станцію Полонка для підготовки і подальшої участі в спільному стратегічному навчанні прибув військовий ешелон з російськими військовослужбовцями і технікою. 

Додамо, що відстань від Бреста до Луцька складає 203 кілометри. До найближчих прикордонних містечок Волині ще менше: до Ковеля — 157 км, до Любешева 137 км, до Ратна — 80 км. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024