стрічка

Спорт, інклюзія, безпека: які проєкти перемогли на конкурсі Громадського бюджету в Ковелі

16 Липня 2021, 09:33
Засідання групи 377
Засідання групи

Визначили проєкти-переможці Громадського бюджету Ковельської територіальної громади у 2021 році.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Відбір проєктів здійснювали на підставі результатів голосування в електронній системі та керуючись Положенням про Громадський бюджет.

Тож міський голова відповідним розпорядженням затвердив рекомендований перелік проєктів-переможців та ті виконавчі органи міської ради, які відповідатимуть за їхню реалізацію до кінця поточного (конкурсного) бюджетного року.

Нагадаємо, що проєкт Громадський бюджет Ковельської територіальної громади стартував 1 травня, пройшов кілька етапів, зокрема, подання й голосування, та вийшов на фінальний етап реалізації, який матиме чіткі терміни звітності.

Наприклад, перший звіт – до 30 вересня поточного конкурсного року, другий звіт – до 30 листопада поточного конкурсного року (скільки коштів вже виділено, що закуплено, фотографії виконаних робіт). І третій звіт – 1 січня. Це вже буде звіт про повністю реалізований проєкт.

У міськраді зазначили, що представники робочої групи приємно вражені тим, як працювали в процесі підготовки та на етапі голосування села громади. Так, у Положенні визначали позачергово два сільських проєкти через те, що вважали, що місто створить селу надто серйозну конкуренцію технологією та більшою кількістю голосів через перевагу в населенні. Але голосування показало: села тісно об’єдналися навколо своїх проєктів, тож в загальному рейтингу займали верхні сходинки поряд із проєктами, які подавало місто.

 

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024