стрічка

На Рівненщині відбудеться ювілейний рок-фестиваль «Тарас Бульба»

10 Липня 2021, 10:40
Фестиваль "Тарас Бульба" 1213
Фестиваль "Тарас Бульба"

Відбудеться ювілейний український рок-фестиваль «Тарас Бульба – 30 ROCK’ів!».

Про це йдеться на сайті фестивалю.

Фестиваль триватиме з 16 по 18 липня у місті Дубно Рівненської області на стадіоні «Спартак».

Це один з найстарших фестивалів України.

З 1991 року фестиваль «ТАРАС БУЛЬБА» став «духовним» полігоном української молодіжної культури останніх років. На сцені фестивалю виступало понад пів тисячі гуртів і виконавців з України та закордону.

Локації:

  • Рок-сцена. На ній виступлять гості та хедлайнери.
  • DOMNA metal-stage-ливарня українського метал-року, на якій виступлять найвідоміші українські представники цього напрямку рок-музики!
  • Альтернативна сцена. Діятиме вдень та вночі з півночі до третьої ранку. Виступатимуть гості у легкому та альтернативному форматі звучання: інді, фолк, кантрі, електроніка, поп-рок…
  • Літ-Арт платформа. Діятиме, практично, цілодобово. Виступатимуть акустичні виконавці. Проводитимуться джем-сейшени між конкурсантами та гостями чи відвідувачами, поетичні батли. Ми готуємо літературні дискусії та лекції відомих українських поетів та письменників Також тут можна буде послухати кобзарів, лірників та бардів. Кожної ночі на цій локації горітиме ВАТРА.
  • Дитяча галявина. Ляльковий театр, групи аніматорів, дитячі конкурси та розіграші – треба ростити нове покоління рокерів!
  • Козацький курінь. Локація, де буде демонструватись побут, інвентар та зброя українського козацтва. Лекції з історії козацтва. В рамках локації – навчання стрільби з лука, дитячий та дорослий вишкіл, козацька кухня.
  • Фуд-корт, гриль-мангал зона, борщ, галушки, пивні батли – усе для повноцінного відпочинку на відкритому просторі.
  • Наметове містечко. Розташовуватиметься на території фестивалю під цілодобовою охороною. Вбиральні, душові, питна вода, дрова, медичний пункт, підзарядка гаджетів – все це тут буде.


Переглянути лайнап фестивалю «Тарас Бульба – 30 ROCK`ів» та купити квитки можна за посиланням.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024