стрічка

Канадський бізнес готовий інвестувати в Рівне

08 Липня 2021, 09:03
Міський голова Рівного Олександр Третяк зустрівся з президентом канадської компанії Refraction Asset Management Майклом Юрковічем 351
Міський голова Рівного Олександр Третяк зустрівся з президентом канадської компанії Refraction Asset Management Майклом Юрковічем

Інвестиції в економіку міста – важливий напрямок роботи.

Рівненський міський голова Олександр Третяк 6 липня провів робочу зустріч з президентом канадської компанії Refraction Asset Management Майклом Юрковічем, який вже інвестував в Україну понад 70 мільйонів доларів, а також відомий своєю діяльністю, спрямованою на підтримку розвитку України. Про це інформують в пресслужбі Рівненської міської ради.

«Наша зустріч була пов’язана як із розвитком економічного партнерства (обговорили більше десятка напрямків потенційної співпраці), так і культурного обміну з Канадою, зокрема, через підписання угоди про партнерство між містами.  Важливо, щоб ми налагодили нові контакти для подальшої співпраці, результатом мають стати реалізовані проекти на території міста. Для нас  важливо підтримувати репутацію надійного партнера і міста, яке має стати одним  з найкомфортніших для ведення бізнесу», — зазначив міський голова.

Під час зустрічі  також обговорили екологічні проблеми громади та участь канадської сторони в соціальних проєктах.

За підсумками розмови, Юрковіч сказав, що він готовий інвестувати в місто, адже, на його думку, Рівне може стати бізнес-моделлю, яка стане прикладом для інших міст України.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024