стрічка

Півфінал Першої ліги футзалу: луцький «Любарт» гратиме проти «Інтера»

24 Червня 2021, 09:09
У півфіналі Першої ліги луцький «Любарт» гратиме проти «Інтера» 519
У півфіналі Першої ліги луцький «Любарт» гратиме проти «Інтера»

Добігає завершення Чемпіонат України з футзалу серед команд Першої ліги.

Фактично без боротьби до завершальної стадії змагань потрапили луцькі «князі». А вже 25 червня ФК «Любарт» у півфінальному матчі зустрінуться  з амбіційним донецьким «Інтером». Про це йдеться на сторінці луцької команди у фейсбуці.

Відомі всі півфіналісти Першої ліги футзального чемпіонату України: «Кардинал» вибув, «Любарт» продовжує боротьбу

У своїй групі «Інтер» виграв усі чотири матчі, забивши 17 та пропустивши 10 голів. Такий результат вивів їх на київський «InBevDSINPU». Перша гра завершилася перемогою «нерадзуррі», але в другій суперники змогли відновити загальний паритет, перевівши матч у серію післяматчевих пенальті. У лотереї кращими виявилися підопічні Колесникова. Натомість «Любарт» у півфінал пройшов після відмови «Буг Трейд» («Авангард») продовжувати участь у змаганнях. У своїй групі лицарі зайняли друге місце, двічі програвши «Кардиналу-Рівненстандарту» та так само двічі здолавши львівську «Енергію-2».

Отож, ФК «Любарт» запрошує вболівальників підтримати команду в п’ятницю, 25 червня, на 18:00, та в суботу, 26 червня, на 13:00. Місце зустрічі – «Арена спорт», яка розташована в розважальному комплексі «Адреналін сіті».

 

Читайте також:

Юнацька збірна України здобула бронзові нагороди турніру «Futsal Week»

ФК «Любарт» – бронзовий призер Другої ліги Чемпіонату України

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024